Over ons


tv studio televisie show Noorderzon festival evenement Marquee letter lichtletters lichtgevende letters alfabet in led bruiloft aanzoek cadeau kado decoratie feest verrassing ledlampen letterlampen weddingplanner partyplanner decor fotografie bruiloftdeco

Ontstaan uit passie voor houtbewerking

Andries en Catharina Visser

Andries: Lichtletterverhuur Groningen is ontstaan uit mijn passie voor houtbewerking. Zolang ik mij kan herinneren ben ik al bezig met het bewerken van hout. De laatste jaren heb ik mij vooral bezig gehouden met het maken van meubels. Ik ben altijd in voor nieuwe projecten.

Ineens was er in 2020 het idee om grote houten lichtletters te gaan maken en te verhuren.

Het was de start van een groot project waar ik samen met mijn vrouw Catharina vol enthousiasme mee aan de slag ben gegaan.

Het resultaat: hele alfabet in led, met de hand gemaakt, netjes afgewerkt en klaar om  jouw evenement te laten schitteren! 

Onze letters zijn 1 meter hoog, weerbestendig en voorzien van dimbare led lampen. We zijn trots op het resultaat en delen ons enthousiasme graag met jou. Wil je de letters huren voor je aanzoek, bruiloft of evenement? Informeer naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid van jouw letters naar keuze.

Wij denken graag met je mee, zijn oplossingsgericht en je kunt rekenen op een uitstekende service. 

Meer weten? Stuur een bericht via het contactformulier en u hoort snel van ons.

Meer van ons zien en op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.